Mies&Co play blanket cloud dancers

89,95

Het boxkleed Cloud Dancers in de kleur offwhite is speciaal om op te spelen, in de box of op de vloer. De print is een supermooie aanvulling op jouw eigen stijlvolle interieur. Het boxkleed is zo zacht dat het ook geschikt is om even op weg te dromen. Het boxkleed is elegant en ook eigen door de gestreepte piping. Het boxkleed is daarnaast afgewerkt met een mooi leren label.

Dit product is gemaakt van 100% katoen, afgewerkt met piping, een leren label en met een polyester vulling.

Afmeting: 80 x 100 cm
Materiaal: 100% katoen met polyester vulling en leren label
Wassen: Om deze blanket zo mooi en zacht mogelijk te houden kan je deze op een lage stand 40 graden wassen. Ook mag de play blanket in de droger, maar op de koudste stand en kort.Zo blijft de zachte gevoel behouden.

Op voorraad

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Het boxkleed Cloud Dancers in de kleur ‘offwhite’ is speciaal om op te spelen, in de box of op de vloer. De print is een supermooie aanvulling op jouw eigen stijlvolle interieur. Het boxkleed is zo zacht dat het ook geschikt is om even op weg te dromen. Het boxkleed is elegant en ook eigen door de gestreepte piping. Het boxkleed is daarnaast afgewerkt met een mooi leren label.

Dit product is gemaakt van 100% katoen, afgewerkt met piping, een leren label en met een polyester vulling.

Afmetingen:

80 x 100 cm

Materiaal:

100% katoen met polyester vulling en leren label

Wassen:

Om deze blanket zo mooi en zacht mogelijk te houden kan je deze op een lage stand 40 graden wassen. Ook mag de play blanket in de droger, maar op de koudste stand en kort.Zo blijft de zachte gevoel behouden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.